Vill du må bättre?

Häromdagen la jag ut ett intressant inlägg på Facebook. Temat var: Vill du må bättre? Och så skrev jag: Berätta för mig om din sjukdom, dina symptom, dina problem – stort som smått, så ska jag berätta för dig hur en ketogen kost och livsstil kan hjälpa dig. Jag fick en hel del kommentarer att svara på! Läs mer här!

Faktum är att en ketogen kost och livsstil hjälper mot det mesta. Märk väl att jag skriver den ketogena kosten OCH LIVSSTILEN, vilket innebär att ENBART kosten aldrig kan fixa allt. Det är sååå mycket annat som är viktigt för att uppnå optimal hälsa och för att få alltihop att fungera. Till exempel sömn, stress, avslappning, träning, tankar, inställning…

Sen är det ju också så att inte exakt samma upplägg passar alla. Allt är väldigt individuellt. Vi är unika individer, med helt olika kroppar som har helt olika behov beroende på hur det står till med olika saker som till exempel: matsmältningsfunktion, tarmflora, candidaöverväxt, läckande tarm, näringsupptag, allergier, överkänsligheter, histaminintolerans, hormoner, levern, bukspottskörteln, sköldkörteln, binjurarna och så vidare!

Man måste ALLTID se till helheten för att bli och få vara frisk. HELA kroppen inifrån och ut, HELA kosten och HELA livsstilen.

Allt annat ger både mindre resultat och inte helt optimala resultat.

Så tillbaka till början igen….

Berätta för mig om din sjukdom, dina symptom, dina problem – stort som smått, så ska jag berätta för dig hur en ketogen kost och livsstil kan hjälpa dig!

Lämna din kommentar nedan eller skicka ett mail till info@ketobyannelie.se

 

Lämna ett svar