Vad händer här?

 

Min blogg blev visst inte den mest aktiva här i världen, men det kanske den kan bli så småningom.

Hur som helst så pysslar jag väldigt mycket med att sätta ihop kurser just nu. Det tar lite tid, för jag vill ju att de ska bli så bra som det bara går. Men jag får akta mig från att vara för mycket perfektionist, för då blir jag aldrig klar med någonting.

Min Ketokurs är nästintill klar och färdig att lanseras inom kort! Jag har 10 testpiloter som går kursen just nu och de verkar väldigt nöjda och glada över all information de får. Kursen är en mailkurs på 30 dagar där man får ett mail varje dag med mycket nyttig information. Sen har jag också en sluten grupp på Facebook kopplad till kursen där vi dagligen diskuterar olika frågeställningar. Superkul! Kursen är inriktad på ketoadaption och ketogen kost och livsstil med ett helhetstänk om att alla pusselbitar måste ses över och falla på plats för att kunna läka kroppen, ketoadaptera och uppnå optimal hälsa.

Jag la ut en video i den slutna gruppen där jag pratade lite kort. Det var verkligen att kliva ut ur min komfortzon! Men det ska bli mer av sånt! Jag måste bara träna på att inte bry mig om hur jag låter och vilka miner jag gör… ha ha! En av deltagarna i kursen tyckte att jag borde skapa en Youtube-kanal, så det blir väl nästa steg!!! Men först måste jag ägna mig åt mina kurser, mina kursdeltagare och mina följare på Facebook och bloggen!

 

Lämna ett svar