Två passioner

Ja, nu snackar jag alltså om passioner som i vad jag älskar att göra och jobba med. Mitt ”life purpose” eller mitt syfte på denna planet så att säga. Inget annat.

Keto, lågkolhydratkost, kroppen, läkning, livsstil och så vidare har jag studerat i över 5 år, sedan jag själv blev ”hooked”. Jag började hjälpa andra, jag började skriva om det, startade den här bloggen och framförallt min sida på Facebook. När jag upptäckte allt som är så fantastiskt bra och fördelaktigt med Keto, så ville jag ju inget hellre än att dela med mig av det. Och på den vägen är det. Nu har jag kört massvis av kurser om hur man verkligen får Keto att fungera till sin fördel och coachar även många personer individuellt. Det bästa som finns är att få höra om allas framgångar med Keto och alla positiva effekter på hälsa, mående, läkning, energi, humör, vikt, sötsug och så vidare. Helt underbart!

Men kan man ha två passioner då? Ja, det kan jag iallafall!

Min andra passion är personlig utveckling, attraktionslagen, det undermedvetna sinnet, beteenden, vanor, positivt tänkande, vibrationer, energier och så vidare. Det har jag studerat i drygt två år och det är så himla intressant, spännande och givande!

Det som är så bra med mina två passioner är att de går att kombinera. Eller SKA kombineras kanske jag ska säga. För ska man lära någon att bli hälsosammare, äta Keto, byta vanor och så vidare så behöver man även få in en hel del personlig utveckling i det hela och mycket arbete med det undermedvetna sinnet och med gamla vanor och beteenden. Tar man det från andra hållet så skadar det inte att äta bra och ha gott om energi och fokus genom Keto, för att kunna utvecklas personligen och komma framåt med andra saker i livet.

Så jag tycker nog att mina passioner går hand i hand och att de inte bara ”går” att kombinera, utan är nödvändiga att kombinera.

Har du hittat din passion, ditt syfte eller så kallade ”life purpose”?
Har du också fler än en passion?

Lämna ett svar