TÄVLING! Vinn kursplats!

Nu gäller det att vara snabb, för tävlingen pågår bara till lördag den 29/6 kl. 18.00. Sedan dras en vinnare som får delta helt utan kostnad i min kurs KETOKODEN – Hur du kör Keto på RÄTT sätt och får tillgång till den hälsa och kropp du verkligen vill ha! Det ingår hela 40 st kursbrev via mail i 10 veckor och mer information, stöd, pepp och svar på frågor i min slutna kursgrupp på Facebook under hela 6 månader! ALLA som deltar i tävlingen får dessutom ett helt GALET supererbjudande! Så alla blir vinnare!

Att lära sig om Keto
Det är få som förstår hur mycket man måste lära sig och hur mycket man måste göra för att få Keto att fungera optimalt och fullt ut. Och det är klart, det man inte vet, det vet man inte. Och det vet man inte att man behöver veta heller. För man vet ju inte… Det där lät flummigt, men så är det ju faktiskt om du tänker efter.

Några har tyckt att min kurs är ”dyr” och den uppfattningen kan man ju få om man inte vet hur mycket kunskap som faktiskt kan ingå i en keto-kurs. Och hur mycket kunskap som faktiskt BEHÖVER ingå i en Keto-kurs.

Att få Keto att fungera optimalt och på ett i längden hållbart och hälsosamt sätt som verkligen leder till att man ketoadapterar fullt ut är en hel vetenskap! Man kan faktiskt skada kroppen även på Keto, om man inte har full kunskap.

Jag har under flera år samlat ihop och sammanställt så mycket om ketogen kost och livsstil, om kroppen, om läkning och om sååå många pusselbitar som påverkar allt och fixat en helt ny fenomenal kurs där jag dessutom finns tillgänglig i hela 6 månader! Själva kosten är en liten pusselbit som i och för sig kan vara nog så svår att verkligen äta på rätt sätt, men oj oj oj vad mycket mer man behöver veta! Så kursen är värd sin vikt i guld! Vad är du värd? Läs mer om kursen här: KETOKODEN

Så här tävlar du:
1. Gilla Keto by Annelie på Facebook
2. Gilla och dela tävlingsinlägget
3. Kommentera tävlingsinlägget och motivera varför just du ska vinna en kursplats!

LYCKA TILL!

Och skynda dig att tävla eftersom tävlingen bara pågår i 2 dagar! Kom ihåg att ALLA som deltar i tävlingen är VINNARE genom att alla får ett fantastiskt fint erbjudande! Så gå in på Keto by Annelie på Facebook och TÄVLA NU!!!

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Agnetha Nirling

  Har testat snart allt vad matprogram heter med samma resultat – går ner nåt kilo i början och sen blir det stopp och viktökning istället trots strikt disciplin!
  Behöver verkligen hjälp att vända trenden och få ett sundare och framförallt ett lättare liv! Är visserligen i klimakteriet men en viktökning på ca 10 kg på 1 år är inte ok. Påfrestande både fysiskt och psykiskt när inget funkar.

 2. Åsa Tufvesson-Löfgren

  Idag är det min födelsedag och jag vet redan att jag inte kommer att kunna stå emot allt det ”goda”!
  Det gör mig så ledsen. Jag är inte alls glad åt min kropp, blodtrycket är högt och ändå stoppar jag i mig det jag inte ska! Jag är medveten om att jag är både matmissbrukare och sockerberoende.
  Jag vet också att jag skulle klara det med rätt hjälp, push och motivation. Någon som gör det lättare att hålla sig på banan!
  Hoppas att det är du!

 3. Martina

  Efter några år av höga stressnivåer i kroppen på grund av många faktorer, har jag lagt på mig några kilon. Jag har hamnat i depression och fått sömnstörningar, jämt trött trots att jag sovit. Jag behöver förändra min livsstil, ändra om kosten och starta med fysisk aktivitet. Trots att jag vet att detta är nyckeln till ett bättre mående så har jag svårt att motivera mig att göra dess saker. Det jag har vetskap om är att starta med en sak i taget och i detta fall är det kosten som jag tänkt starta med.
  För att göra detta behöver jag tips och råd samt bli pushad. Att testa keto är ngt jag funderat ett bra ta på då jag starkt tror på detta samt att den passar mig. Jag hoppas att jag vinner och får möjlighet till starta programmet.
  Att få en livsstilsförändring är vad jag behöver.

 4. Katarina Hansson

  Skulle så gärna lära mig allt!🙏
  Kört halvdant i ett år nu och skulle gärna ”gå all in”👍

Lämna ett svar