Tappa inte sugen!

Min yngsta son som tränar simning fick hem ett papper med lite info om träningar, tävlingar och lite annat. På pappret fanns det även lite motiverande meningar. Bland annat denna som jag tyckte var lite rolig: “Tappa inte sugen, världen är full av tappade sugar!”
 
Det är ju tyvärr lätt att man tappar sugen ibland. Och det är därför det är så viktigt att ha mål, att ha visioner, att veta “sitt varför”, vad meningen är och vad ens syfte är. Ibland kan jag själv tappa sugen med keto och känna som om ingen i hela världen är intresserad av att köra keto på bästa möjliga sätt när jag ser all tveksam gratisinfo, hur alla äter keto och vad som rekommenderas hit och dit.
 
Då gäller det att jag påminner mig själv om vad jag håller på med. Vill jag förändra världen och människors hälsa så kan jag ju liksom inte sluta jobba för det! Och så måste jag ju påminna mig om alla mina härliga klienter och kursdeltagare som inspirerar och motiverar mig jättemycket. Det finns ju inget som motiverar mig så mycket som när någon berättar om sina framgångar med keto!
 
Så om du håller på att tappa sugen, tänk på ditt varför! Tänk på dina mål och ditt syfte! Och det här gäller ju allt man företar sig. Vare sig det är jobb, karriär, företagande, relationer, hälsa, kost, träning… Ja, vad som helst.
 
Givetvis finns det också saker i ditt undermedvetna som försöker stoppa dig på din väg. 95% av allt vi gör, hur vi tänker, vilka vanor och beteenden vi har, styrs ju av vårt undermedvetna sinne!

Och helt plötsligt kom jag visst in på min andra passion här i livet – det undermedvetna sinnet, positivt tänkande, vanor, beteenden och personlig utveckling. Ibland kan det kännas som om den här passionen vill ta över lite från keto. Men å andra sidan har jag stor nytta av detta i mitt arbete med keto också. Mina passioner går, som jag skrivit lite om tidigare, hand i hand.

 

För att kunna utvecklas personligen är det en fördel att äta bra och vara hälsosam! För att kunna äta bra och vara hälsosam är det en fördel att jobba med sina vanor och beteenden i det undermedvetna och utvecklas personligen!

Lämna ett svar

Stäng meny