Sommar, träning, LCHF-kurs och Youtube

 

Alltså, den här sommaren är ju helt fantastisk. Ja, jag skriver ÄR för jag anser inte att den är slut ännu! Jag älskar sol och värme. Jag älskar att vara ute, att sola, att bada, att segla, att tanka D-vitamin.

Visst, det har varit torrt, för varmt för många, brunnit här och där och så vidare. Men jag väljer ändå att se de positiva delarna.

Vill man ha det lite svalt kan man ju besöka ett gym med bra aircondition. Det har jag gjort. Jag tänker nämligen börja träna mer på allvar nu och mer kontinuerligt. Jag tänker bli lika mycket träningsnörd som jag är Ketonörd! Som tur är har jag en man som tränat mycket styrketräning när han var yngre, så jag har en helt gratis PT. Underbart!

Som jag skrivit tidigare är jag inte enbart en Ketonörd som skriver om Keto och coachar och håller kurser. Jag jobbar i hemtjänsten också. Men den 1 augusti sa jag upp mig. Så från och med november blir jag Ketonörd på heltid. YES! Fast jag kommer inte bara att jobba med Keto, alltså ketogen kost och livsstil. Jag kommer att hålla kurser i LCHF också. Först och främst en nybörjarkurs. Jag har ju insett för ett bra tag sedan att Keto faktiskt är ganska avancerat och att alla faktiskt inte är intresserade av att superoptimera sin hälsa i minsta detalj och bli fullt ketoadapterade. Åtminstone inte till en början. Jag började ju själv med LCHF för sjutton. Eller, nej, först körde jag socker och glutenfritt, sen Paleo (stenålderskost), sen LCHF och sen Keto. Och allt detta är ju bra mycket bättre än att vara fast i socker- och mjölträsket!

Ser fram emot att leda in en massa människor på rätt spår. Om du är intresserad av nybörjarkursen i LCHF: Läs mer här!

För dig som är redo för en helt annan nivå tipsar jag om min Ketokurs: Läs mer här!

Jag har också bestämt mig för att jag måste ut på Youtube och börja våga visa mig, höras, synas och nå ut ännu mer. Först ska jag bara intala mig och övertala mig om att jag INTE är en blyg och introvert fegis som måste gömma mig bakom tangentbordet. Dags för personlig utveckling och omprogrammering av hjärnan. Dags för att krossa alla gamla rädslor och dumma övertygelser. Det SKA gå!

Lämna ett svar