Räddade Keto mitt liv? Del 1

Idag är det ett halvår sedan. Precis ett halvår. Det var måndag då också. Måndagen den 8:e oktober. Jag kommer förmodligen aldrig att glömma den dagen. Livet vändes lite upp och ned, eller ska jag vara så drastisk och säga att det faktiskt kunde ha tagit slut? Ingen aning. Allt kändes iallafall förbannat orättvist just då.

Det har nu gått sex hela månader fyllda av massor med funderingar och efterforskningar. Det är inte många som känner till det. Det här med att vara autentisk har fått läggas på hyllan. Men hur länge kan man orka låtsas som om ingenting har hänt? Eller alltså, missförstå mig rätt, jag mår ju bra och egentligen så hände ju inget kan man säga, eller jo… det gjorde det förstås…

Hur som helst, du som läser detta ska nu få följa med mig på min nya hälsoresa. Det är dags nu, för nu vet jag mycket mer än jag gjorde då, för ett halvår sedan. Nu vet jag vad jag ska säga.

Jag trodde liksom att jag var klar med min egen hälsoresa och bara skulle hjälpa andra. Men det har minsann fått blivit både och. Och det kommer nog att fortsätta ett tag till.

Du undrar förstås vad som hände. Det kommer jag att berätta. Men inte just idag. Jag har funderat länge på HUR jag ska berätta allt. Hur jag ska få alla att förstå. Frågorna har malt i mitt huvud: Hur ska jag berätta det här så att det tas på rätt sätt? Hur ska jag berätta det här så att det inte går ut över mitt jobb som Ketocoach? Kommer folk att bli rädda? Springa sin väg? Tro att Keto är farligt innan jag hunnit förklara allt? Kommer alla att missuppfatta mig?

Men ju längre tiden har gått, så har desto fler pusselbitar fallit på plats. Nu känner jag att jag förstår mycket mer själv, så jag ska förklara det här på bästa sätt. Förhoppningsvis.

Fortsättning följer…

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Hannas krypin

    Men vilken cliffhanger! Blev så galet nyfiken, vänta inte för länge med att dela del två. 🙂

Lämna ett svar