Näst bäst efter Keto?

Jag är ju rätt övertygad om att Keto är superoptimalt för de flesta, förutsatt att man gör allt på ett bra sätt och ser över alla tänkbara små pusselbitar för att verkligen få det att fungera. Med det sagt är ju ingen tvungen att köra keto fullt ut. Man kan få många fördelar av annan kosthållning också. Eller nja, kanske inte av en sockerrik och spannmålsrik diet då…

Men i alla fall. Den bästa dieten är nog den man själv verkligen tror på egentligen. För äter man det man till 100% är övertygad om att det är bra, så är man ju lugn i kropp och själ och inget tvivel och ingen oro över vad man stoppar i sig stressar upp kroppen. Och det är nog så viktigt.

Om jag inte skulle äta Keto skulle jag äta en frukt-, nöt- och fröfri Paleo. Plus smör. Och det är egentligen ingen större skillnad från den Keto jag rekommenderar. Mindre fett och tillägg av rotfrukter och bär helt enkelt. Men jag trivs ju så bra med att drivas på ketoner, så jag är väldigt försiktig med rotfrukter och bär, även om vissa faktiskt kan fungera i mindre mängd när man varit ketoadapterad länge.

Lämna ett svar