Mera Keto!

Jag är så himla glad över att jag snart kommer att kunna ägna ännu mer tid åt att informera om ketoadaption, ketogen kost och livssil, samt att hålla ännu fler kurser i ämnet! Hittills har jag jobbat 200 % känns det som, eftersom jag har ett ”vanligt” heltidsjobb också inom hemtjänsten. Men för ett litet tag sedan bestämde jag mig för att gå ner och jobba 80 % i hemtjänsten efter jul, så att jag bara behöver jobba 180%. Ha, ha!!!

Skämt o sido så kommer det att bli superbra och superkul att få mer tid över till min kost- och livsstilsrådgivning. Det är det bästa jag vet och det känns inte ens som ett jobb. Det är så underbart att få hjälpa människor att optimera sin hälsa. Jag har en 30-dagars kurs Ketokurs igång nu, som slutar strax innan jul och nästa 30-dagars Ketokurs börjar den 15 januari. Min gratis SNABBKURS har många läst, gör det du också om du vill veta lite mer om ketoadaption, ketogen kost och livsstil, samt skillnaden mellan LCHF och ketogen kost! Klicka här för att ta del av snabbkursen, som du får i en länk i ett mail direkt efter att du registrerat dig.

Ikväll ska jag på julbord med mina kollegor på hemtjänsten. Det ska bli trevligt. Alltid finns det väl något man kan äta på ett julbord! Det är många som undrar om jag aldrig gör avsteg från kosten och hur jag klarar det och mitt svar är: Nej, aldrig och det klarar jag för att jag är fullt ketoadapterad med noll sug efter sött eller annan skit eller efter överätning, samt att jag har samlat på mig så mycket kunskap att jag inte vill äta något annat. Många frågar tex: Får du äta det? eller det? eller det? osv… Vadå får!? Jag får äta precis vad sjutton jag vill!!! Vilket innebär ketogen kost enligt mina principer helt utan avsteg!

Ha en fortsatt bra dag, ät precis vad sjutton du vill (förhoppningsvis vill du äta hälsosamt) och läs gärna min gratis snabbkurs om du inte redan gjort det!

 

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. katarina åquist

  Kan du skicka mig grattis kursen nu om ketos

  1. Keto by Annelie

   Hej Katarina! Mejlet med länk till snabbkursen kommer automatiskt direkt efter registreringen. Tyvärr har många mailleverantörer en förmåga att sortera bort mail. Har du kollat i alla mappar/inkorgar och skräpposten? Läs mer här: http://hittamail.ketobyannelie.se Hör av dig igen om du inte hittar det!

 2. Mats

  Tar gärna emot din gratis kurs.

  /Mats

Lämna ett svar