Vill du få till en förändring?

Vill du bli av med sötsug, läka din kropp, förebygga sjukdomar, bli en riktig fettförbrännare, få en fantastisk energi, eller helt enkelt bara lyckas med din ketoadaption!

Gå min 30-dagars Ketokurs

Kursstart: 1 oktober 2018!

Att hitta den ketogena kosten och livsstilen och att bli fullt ketoadapterad var något som verkligen förändrade mitt liv.
Jag har gått från sockersuktande zombie till ett energiknippe av högsta klass. LCHF gav mig en hel del, men det var inte förrän jag blev helt ketoadapterad som allt blev riktigt, riktigt på topp.
Jag har inga som helst sug kvar efter något ätbart, min värk i min axel är helt borta, min allergi mot pälsdjur och pollen är så mycket bättre, mitt psyke och mitt humör är fantastiskt, jag är full av motivation, har lätt att fokusera, har lätt att koncentrera mig, har full energi hel dagen, bli aldrig förkyld, min nässtäppa som störde min sömn är helt borta och min hud är mjuk och len.

Det kan inte bli bättre!

Den ketogena kosten och livsstilen kan hjälpa dig att förbättra ditt liv också!

Jag hjälper dig!!!

Ta chansen att lära dig mer om allt du behöver veta för att verkligen kunna ketoadaptera, läka din kropp, nå normalvikt och få stora möjligheter att leva ett långt och FRISKT liv!

Förutom 30 st mail med information får du dessutom dagligen och personlig support av mig i en sluten grupp på Facebook!

Annelie Ericsson

Keto by Annelie

Vad sägs om mina kurser?

”Tycker dina mail , ämnen och information ger en massa motivation och tankeställare. Är glad att jag får vara en del av din kurs. Varje morgon öppnar jag min mailbox med glädje och spänning för att ta del av dagens ämne!” /Malin

”Allt som står i dagens mail är motiverande för mig!” /Therese

”Fått en nystart på livet och det har hänt mycket efter första veckan!” /Leif

”Märker att jag börjar tänka i andra banor. Du har fått upp mina ögon för detta med ketogen kost och dess fördelar för min kropps hälsa. Du har lyckas med något ingen annan lyckats med när det kommer till hälsosam kost – du har fått mig att verkligen till 100 % satsa på ett nytt hälsosammare liv. Varje morgon börjar jag min dag med att läsa dina mail. Kommer bli tomt och tråkigt när den här kursen är slut!” /Malin

”Toppen att även få se så tydligt! Tusen tack för alla verktyg du ger oss!” /Linda

”Tack för en jättebra kurs!” /Jessica

 • Du får veta mer om hela den ketogena kosten och livsstilen!
 • Du får veta mer om stress och hur du ska göra för att förbättra din sömn och få ordning på dygnsrytmen.
 • Du får veta hur du ska träna för att kunna ketoadaptera.
 • Du får veta hur du tar hand om din tarmhälsa och hur u förbättrar ditt näringsupptag.
 • Du får veta mer hur du får ner ditt blodsocker och hur du får din kropp att verkligen vilja använda ketoner som bränsle.
 • Du får veta mer om allergier, fasta, förstoppning, elektrolysbalans, fettintag, tankar, motivation, mer om den ketogena kostens sammansättning, detaljer kring födoämnen, mattider osv.
 • Du kommer att få lära dig gräva djupare och upptäcka saker med dig själv och din hälsa som du inte visste. Och mycket mer!
 • Framför allt kommer du få massvis med support för att kunna lyckas!

Vänta inte för länge med din anmälan, begränsat antal platser!

Vad som igår i kursen

Facebook

Daglig support i en sluten grupp på Facebook

30 st Mail

Du kommer att få mail varje dag

Möjlighet att gå med i en fortsättningsgrupp på Facebook för att fortsatt råd, information och pepp efter kursen.

Ämnen i kursmailen:

 • Ketoadaption
 • Råvarulista
 • Fett, protein och kolhydrater – fördelning och källor
 • Ketomat
 • Elektrolyter
 • Förstoppning
 • Mattider
 • Din lever
 • Att föra journal
 • Konsten att få i sig allt fett
 • Motivation (socker och spannmål)
 • Allergi, histaminintolerans och överkänslighet
 • Ej ketovänligmat, del 1-4
 • Sömn
 • Stress
 • Andning
 • Matsmältning
 • Tarmar och tarmflora
 • Candida
 • Läckande/genomsläpplig tarm
 • Träning ocg rörelse
 • Vad förhindrar/förhalar din ketoadaption
 • Positiv tänkande
 • Din inställning
 • Att hålla sig på banan
 • Sockerberoende
 • Huden
 • Det svåra med ketoadaption

Du kommer också lära dig mer om:

Du kommer att lära dig mer om födoämnen som inte bara höjer blodsockret för mycket för att ingå i ketogena kost, utan också skadar och irriterar din kropp. Du får lära dig om när och hur du ska äta för ketoadaptera. Du får lära dig om elektrolysbalans. Du får lära dig om hur viktigt det är med tarmhälsa, hur du vårdar dina tarmar, om läckande tarm och om candida. Du får lära dig om allergier, överkänslighet och histaminintolerans. Du får lära dig om hur sömn, stress och dygnsrytm påverkar din hälsa och ketoadaption och vad du kan göra för att förbättra dessa områden. Du kommer att få lära dig om matsmältning och om hur du kan förbättra ditt näringsupptag.

Vi pratar om dina hälsoproblem och sjukdomar och hur den ketogena kosten och livsstilen kan hjälpa dig och vad just du måste tänka på. Du får lära dig att läka din kropp och ketoadaptera. Vi diskuterar allt som stoppar din hälsa, din läkning, din viktnedgång och din ketoadaption. Och det är mycket mer än bara hur du äter. Maten är basen, men utan att lära dig om alla andra detaljer också kan du aldrig läka fullt ut, gå ner i vikt utan biverkningar eller bli fullt ketoadapterad.

Alla dessa ämnen jag nämnt ovan, plus allt annat mellan himmel och jord, tar vi även upp i kursgruppen på Facebook. Allt för att du ska lyckas med din ketoadaption, läka din kropp, förebygga sjukdomar, bli en riktig fettförbrännare, bli av med sötsug och helt enkelt få en fantastisk energi!

Värdet på allt du får i kursen är egentligen enormt!

Men priset är ungefär  detsamma som vad endast 2 timmar av privat kost- och livsstilsrådgivning skulle kosta.
I min kurs får du information och rådgivning i 30 dagar!

Istället för de många tusenlappar som kursen är värd har jag satt ett pris på endast 1199 kr! Plus ett bonuserbjudande!
För endast 40 kr om dagen får du massor med information, motivation, pepp och möjlighet att ställa alla dina frågor till en riktig keto-expert! Du får också stöd och pepp från andra kursdeltagare och får möjlighet att ta del av och lära dig av deras frågeställningar.

Bonus!
Vill du sedan delta i fortsättningsgruppen kostar den endast 49 kr första månaden, därefter 89 kr per månad eller 414 kr för ett halvår och är bara till för dig som gått min 30-dagars Ketokurs innan.

För ett mycket billigt pris kan du alltså få hjälp och stöd under väldigt lång tid!

passa på nu och ta LCHF till nästa nivå och läk din kropp, motverka sjukdomar, få bort sug, bli en riktig fettförbrännare och bli fullt ketoadapterad. Du kommer inte att ångra dig, det har inte jag gjort! Du kommer få bästa möjliga hjälp. Det finns inte många i Sverige som vet och kan det jag vet och kan om ketoadaption. Ta chansen! Endast 1199 kr!

FAQ

Ketokursen är en kunskapskurs som kommer att lära dig om vilka källor som är de bästa när det gäller fett, protein och kolhydrater och hur de ska fördelas mängdmässigt i en måltid. Du kommer att få måltidsförslag och vi kommer att diskutera frukostar, luncher, mellanmål och middagar, men inga massvis av recept förutom de vi delar med varandra när vi har det som dagens ämne i Facebookgruppen.

Lite beroende på hur man äter LCHF kan det vara milsvid skillnad till liten skillnad på LCHF och ketogen kost. Men i 99,9 % av fallen är det definitivt skillnad och oftast rätt stor skillnad. Det är sorgligt att så många likställer LCHF och Keto. För det är inte samma sak. En ketogen kost och livsstil handlar om att ta LCHF till nästa nivå och verkligen  optimera sin hälsa fullt ut och dessutom driva sin kropp på ketoner fullt ut.

 • Du kan delta varifrån som helst. Det enda du behöver är en telefon, surfplatta eller dator med internetuppkoppling föra att ta emot mail och delta i den slutna kursgruppen på Facebook.
 • Du måste inte delta varje dag. Både mail och inlägg på Facebook går att läsa i efterhand.
 • Du behöver inte följa en viss plan eller ett speciellt kostschema. Ingen plan passar alla, utan alla måste ta till sig kunskap och sedan göra alla förändringar i sin alldeles egna takt, steg för steg. Kursen är ingen quick-fix, utan ger kunskap för livet.
 • Sist men inte minst får du självklart mängder med information för att lyckas med en ketogen kost och livsstil och ketoadaption, samt möjlighet att ställa alla dina frågor i kursgruppen.

Vad skiljer min kurs från andra kurser?

Jo, jag har märkt att de flesta andra kurser där man ska ”lära sig äta bättre” eller ”gå ner i vikt eller ”kickstarta” med någon variant av LCHF eller ketogen kost fokuserar mycket på mat! Det är recept och det är matdagar, veckomenyer och massor med tips och idéer om hur du kan äta gott, men bra.

Men jag vill påstå att du behöver mycket mer än matförslag och recept för att lyckas med din hälsa och eventuella viktnedgång. Du behöver kunskap och motivation! Du behöver inte bara veta vad du ska äta, utan varför. Och du behöver också veta varför du inte ska äta vissa saker. Dessutom fungerar ingen plan för alla. Alla har olika behov och erfarenheter och ingen kan kasta sig över den ketogena kosten från en dag till en annan. Det blir för stor omställning.

Min Ketokurs ger dig massvis med kunskap! Och du får inte bara lära dig om den ketogena och hur otroligt positivt den påverkar kroppen jämfört med annat. Du får lära dig om nästintill allt som påverkar din kropp: olika födoämnen, sömn, stress, andning, matsmältning, tarmhälsa, träning, tankar, mattider… Och mycket, mycket mer!

Observera att det inte finns några garantier med mina kurser. Tänk på att alla dina resulta är baserade på ditt engagemang och vilja att ta till dig information som ges till dig. VIKTIGT! Mina råd ersätter inte sjukvårdens råd. Du rådgör med din läkare och sjuksköterska angående dina sjukdomar. Jag får inte bota dina sjukomar, men jag kan ge råd angående hur jag skulle gjort med kosten och livsstilen. Det är upp till dig som går mina kurser att använda informationen enligt dina egna förutsättningar. Går du på mediciner och vill lägga om kosten ska du alltid ha kontakt med din läkare, eftersom kosten kan göra att du måste justera dina doser.

Kursen pågår i 30 dagar och varje morgon får du ett mail med information. Du kommer också att få delta i en sluten grupp på Facebook tillsammans med andra kursdeltagare som går kursen samtidigt, där vi diskuterar olika ämnen varje dag. Jag peppar dig och svarar på frågor dagligen. Du kommer att få massor av kunskap och motivation för att du ska lyckas med din hälsa och ketoadaption! Du behöver inte äta på ett visst sätt under kursens gång, eller följa en viss plan.

Tanken med kursen är att du ska samla på dig massor med kunskap som du sedan använder steg för steg i din alldeles egna takt med en lugn övergång till den ketogena kosten. Du börjar övergången till ketogen kosthållning när du är redo.

Anmälan är bindande och betalning sker innan kursstarten. Anmäl dig via mail till info@ketobyannelie.se så skickar jag betalningsinformation. Anmäl dig gärna så snart som möjligt! Blir det många anmälningar kommer jag kanske vara tvungen att stänga av möjligheten att anmäla sig då det inte kommer att fungera bra med för stor grupp. Jag vill nämligen ha möjlighet att ge så bra support som det bara går och hinna svara på alla frågor! Anmäl dig nu!

Innehar F skatt.
Ketonkraft AB/ Keto by Annelie
Org. nr: 559154-6337

Efter kursen slut har du möjlighet att få fortsatt stöd i hjälp i min fortsättningsgrupp på Facebook.

Ketogenkost är för alla men passar inte alla!

Har du vissa ideologier som hindrar dig från att äta t.ex. kött skulle jag avråda dig från att gå min kurs eftersom ketogenkost begränsar i sig att äta för mycket kolhydrater och att begränsa att inte äta kött skulle gör det ännu mera begränsat.

Vad sägs om mina kurser?

”Tycker dina mail , ämnen och information ger en massa motivation och tankeställare. Är glad att jag får vara en del av din kurs. Varje morgon öppnar jag min mailbox med glädje och spänning för att ta del av dagens ämne!” /Malin

”Allt som står i dagens mail är motiverande för mig!” /Therese

”Fått en nystart på livet och det har hänt mycket efter första veckan!” /Leif

”Märker att jag börjar tänka i andra banor. Du har fått upp mina ögon för detta med ketogen kost och dess fördelar för min kropps hälsa. Du har lyckas med något ingen annan lyckats med när det kommer till hälsosam kost – du har fått mig att verkligen till 100 % satsa på ett nytt hälsosammare liv. Varje morgon börjar jag min dag med att läsa dina mail. Kommer bli tomt och tråkigt när den här kursen är slut!” /Malin

”Toppen att även få se så tydligt! Tusen tack för alla verktyg du ger oss!” /Linda

”Tack för en jättebra kurs!” /Jessica

Observera att det inte finns några garantier med mina kurser. Tänk på att alla dina resulta är baserade på ditt engagemang och vilja att ta till dig information som ges till dig. VIKTIGT! Mina råd ersätter inte sjukvårdens råd. Du rådgör med din läkare och sjuksköterska angående dina sjukdomar. Jag får inte bota dina sjukomar, men jag kan ge råd angående hur jag skulle gjort med kosten och livsstilen. Det är upp till dig som går mina kurser att använda informationen enligt dina egna förutsättningar. Går du på mediciner och vill lägga om kosten ska du alltid ha kontakt med din läkare, eftersom kosten kan göra att du måste justera dina doser.