Kosttillskott – skräp eller inte?

Inlägget är reklam för greatlife.se och innehåller annonslänkar

Eftersom jag gör reklam för greatlife.se så tänker du säkert nu att jag självklart är för kosttillskott till 100%. Men så är faktiskt inte fallet. Jag tror absolut på att få i sig det mesta från kosten. I vissa fall kan dock ett kosttillskott vara bra. Iallafall ett tag, eller periodvis. Men då är det också väldigt viktigt att det är ett BRA tillskott. För det är en väldig skillnad på kosttillskott och kosttillskott.

Tyvärr är debatten om huruvida kosttillskott är skräp eller inte ganska snedvriden i många fall. Eller om jag säger så här, allt är inte svart eller vitt. Tyvärr vill många läkemedelsbolag förstås stoppa kosttillskott, de vill ju för sjutton att vi ska trycka i oss mediciner istället. Då presenteras ofta kosttillskott som något riktigt dåligt som inte alls gör verkan. Man lägger fram hur dåliga de är, men det man då ska tänka på är att de allt som oftast pratar om syntetiska tillskott. Å andra sidan pratar de som är för tillskott bara om alla fördelar med tillskott rakt över så att säga. Men som sagt, allt är inte svart eller vitt.

Kosttillskott kan vara hur bra som helst och de kan också vara hur dåliga som helst. De sämsta kan till och med skada kroppen. Därför är det av yttersta vikt att välja bra kosttillskott och att verkligen fundera på om de behövs eller om det är något du faktiskt kan få i dig via bra kost istället. Att jag vill framhålla Greatlife är för att de endast säljer utvalda märken som de själva tror på, varav de allra flesta av wholefood kvalitet. Inte tusen märken bara för att ha allt som finns liksom. De har också många bra artiklar på sin sida och en mycket bra kundservice om man vill ha hjälp med något. Här kan du till exempel läsa ännu mer ingående om vad du ska tänka på när du köper ett kosttillskott!

Med det sagt så vill jag bara förtydliga att en bra kost och en bra livsstil är nummer ett!

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Ingela Eklundh Brodmar

    Hej
    Jag använder bara Helhetshälsans produkter bra lr dåligt?

    1. Keto by Annelie

      Låter helt ok när man läser på deras hemsida. Kan inte läsa mig till om det är whole food tillskott dock. Men å andra sidan så skriver de om renhet, bra råvaror, ekologiskt osv. Maila/ring och fråga mer!

Lämna ett svar