Keto-Carnivore

Efter min fasta på 3,5 dygn så bestämde jag mig ju för att testa Keto-Carnivore igen. Ja, jag har testat en gång förut, men tröttnade tyvärr rätt så fort. Har det gått bättre nu då? Nej. Det känns inte som om min kropp gillar Keto-Carnivore av någon anledning. Åter igen stod jag bara ut några dagar. Det är ju förstås för kort tid för någon som helst utvärdering överhuvudtaget, jag som alltid tjatar om att ha tålamod…
 
Men jag har just nu inte tid att inte må toppen och ha min vanliga Keto-energi. Jag har så mycket saker jag vill göra och uträtta. Så det får bli ett försök längre fram. Jag beundrar de som klarar det, för jag är övertygad om att många kan ha nytta av Keto-Carnivore för att läka tarmen och dämpa inflammationer. Och det var ju det som var tanken, att jag skulle vårda och läka kropp och tarm lite extra. Och det ville jag göra eftersom jag vet att jag har mycket gifter i kroppen som vill ställa till problem (kvicksilver från massa amalgam). Men som sagt, det får bli ett nytt försök längre fram helt enkelt.
 
Funderar du på att testa Keto-Carnivore? Här kommer lite tips:
Ät INTE för mycket protein! Ät moderat med protein precis som på Keto.
Ät MYCKET fett! Precis lika mycket som på Keto.
Ät BARA animaliskt protein och animaliskt fett. Inte ens örter eller kryddor är okej om du ska köra fullfräs Keto-Carnivore. Salt är okej.
Ät MYCKET inälvsmat för att få i dig massor av vitaminer och mineraler.

Lämna ett svar