KETO by Annelie ACADEMY

Jag jobbar på med mitt nya upplägg och mina nya kursalternativ när det gäller ketogen kost och livsstil på bästa och mest läkande sätt. Just nu känns allt lite rörigt, men det kommer att bli sååå bra till slut! Jag känner att jag bara MÅSTE få ut all information på ett riktigt bra sätt, eftersom jag överöses av så mycket felaktig information om keto varje dag. Risken med all DIRTY-keto som florerar överallt är att människor tröttnar, inte läker fullt ut, inte alls blir ketoadapterade fullt ut, inte blir av med sötsug, inte får all information som behövs och så vidare. Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Att ketoadaptera fullt ut TAR TID! Det kräver stor noggrannhet, stort engagemang och MASSOR med fokus på läkning av kroppen i första hand. Och det är lååångt ifrån så enkelt som att bara äta under 20 gram kolhydrater per dag.

Du som läser min blogg och/eller följer min sida på Facebook eller får mina nyhetsbrev, kommer givetvis att få mer information före alla andra när jag öppnar upp för anmälningar. Vill du vara riktigt säker på att du inte missar det kan du maila in ditt mobilnummer till info@ketobyannelie.se och skriva att du önskar mer info om KETO by Annelie ACADEMY, så får du ett SMS innan allt kommer ut officiellt.

Mitt mål är att så många människor som möjligt ska få chansen att lära sig om en bra, ren, hälsosam och läkande variant av en ketogen kost och livsstil som också leder till att de ketoadapterar fullt ut.

Jag vill ha en glad värld full av glada och friska människor som är fulla av fantastisk keto-energi utan några som helst sötsug överhuvudtaget. En värld där man dör knall och fall av riktigt hög ålder och inte av flera års sjukdomar.

Kan det bli sant?

Jag jobbar på det!

Lämna ett svar