Jag ger dig den ”bistra” sanningen

 

Det finns hur många människor som helst som tror att de är ketoadapterade utan att vara det. De kissar på en teststicka som visar att det finns ketoner i urinet och vips så tror de att de drivs av ketoner. Men nej, så enkelt är det inte!

Det finns också hur många coacher, kostrådgivare, hälsogurus och författare som helst som inte ger helt rätt information. Varför? Därför att det är mycket lättare att sälja då. För så här är det:

Älskar du kaffe och vägrar släppa taget om det? Då kommer du att leta efter någon som säger: Jo då, behåll ditt kaffe, det är inte så farligt, det påverkar inte.

Om du älskar ost och har svårt med att sluta med det, kommer du att leta efter någon som säger: Det går bra att äta ost, det är bara vissa som är känsliga.

Om du inte klarar av att dra ner på proteinet, kommer du att leta efter någon som säger: Du behöver inte dra ner på proteinet, det går ändå.

Om du tycker det är jobbigt att äta mycket fett, kommer du att leta efter någon som säger: Du behöver inte överdriva, huvudsaken är att du blir mätt.

Det är klart att det blir lättare att sälja böcker, kurser, rådgivning och föreläsningar om man inte är så ”hård” och låter folk behålla sina ”snuttefiltar”. För så är det ju, de flesta vill att allt ska vara så enkelt och smidigt som möjligt. Utan för stora förändringar. Man vill liksom inte tänka om helt enkelt.

Jag är inte här för att gulla med människor, få så många följare som möjligt eller sälja så mycket som möjligt. Jag är här för att lära dem som verkligen vill lära sig sanningen och ta till sig den. De som är villiga att tänka nytt och släppa taget. De som kan ta till sig information och använda den till sin fördel. Jag ger dig den ”bistra” sanningen, som egentligen inte är ett dugg bister, eftersom den får dig att lyckas med din hälsa och ketoadaption!

Lämna ett svar