Full-fräs keto över jul!

 

Gör du aldrig några avvikelser? Hur äter du under julen? Hur klarar du att stå över alla frestelser?

Nej, jag gör inga avvikelser och över jul äter jag precis som vanligt, dvs helt ketogent enligt mina principer. Att stå över alla frestelser är inte ett dugg svårt efter att ha varit ketoadapterad så länge. Alla sug försvinner mer och mer över tiden när man hela tiden är fullt ketoadapterad nämligen.

Jag kan tänka mig vad andra tänker om mig: ”Stackars henne som inte får äta det här”, ”stackars henne som inte kan smaka på det här goda”, ”guuud vad tråkigt och svårt det måste vara att aldrig få unna sig något” osv… Men, nej, jag tycker inte ett dugg synd om mig själv! Jag är fullkomligt överlycklig över mitt livsstilsval! Det handlar inte om att inte FÅ äta ”det där” eller att inte KUNNA äta ”det där”, det handlar om att inte VILJA äta ”det där”! Onyttigheter intresserar mig inte ett dugg, jag har för mycket kunskap lagrad i huvudet för att kunna bli intresserad av sånt. Jag mår så jädra bra av att äta och leva ketogent och att vara fullt ketoadapterad. Så varför skulle jag vilja avvika från det? De som tror att jag lever ett tråkigt liv utan sötsaker, ska bara veta hur tråkigt deras liv faktiskt riskerar att bli av alla sötsaker… Det är ju dem det är synd om, inte mig!

”Vilken bra karaktär du har”, får jag höra ibland. Men, nej det handlar inte om karaktär. Jag har alltid haft skitdålig karaktär! I ärlighetens namn har jag varit en riktig godisråtta och ett riktigt kakmonster. Jag har gjort massa knäppa saker som att sno godis ur barnens ej uppätna godispåsar eller hoppat över lunchen och knaprat på kakor istället… Tro mig, jag är bara människa jag också! Det är den ketogena kosten och livsstilen som håller borta suget, inte min karaktär. Framför allt är det tron och övertygelsen på den ketogena kosten och livsstilens alla positiva effekter som gör allt så mycket lättare. Och den tron och övertygelsen har jag fått genom all kunskap jag införskaffat mig genom åren. Kunskap är motivation!

Ha en underbar dag!

Lämna ett svar