Fastan fortsätter

Igår så skrev jag om att jag höll på med en längre fasta som du kan läsa mer om här. Jag rekommenderar däremot ingen att hålla på med korttidsfasta, speciellt inte kvinnor.

Hur som helst, hur går det då? Jo, jag mår som vanligt och märker typ ingenting. Nu har fastan pågått i drygt 48 timmar och jag fortsätter nog lite till. Tänk vilken skillnad det är att fasta när man äter keto. Jag kommer ihåg på den tiden när jag åt kolhydratrik kost och skulle prova att fasta med typ någon grön drink och någon soppa, vilket ju för det första inte ens är riktig fasta. Men iallafall, fy så gräsligt man mådde! Ingen energi och skithungrig! Jag stod väl ut i några timmar typ…

Nu har jag full energi och känner mig inte ett dugg hungrig. Tvärtom så har jag fått städnoja och fått massor gjort. Däremot så har jag inte märkt något på mitt knasiga fejs, men det kanske kommer, eller så blir det förbättring i efterhand. Eller inte. Kanske måste bara allt amalgam försvinna helt. Men experiment är alltid kul!

Funderar på om jag ska prova med keto-carnivore sen när jag fastat klart. Med extra mycket näringsrik inälvsmat och ghee istället för smör. Och mycket benbuljong. För att ge tarmarna en extra vila och boost liksom. Amalgamet påverkar ju även dem menar jag. Benbuljong har jag i frysen, men lite ghee ska jag nog fixa nu på stört så att jag är förberedd.

Förra gången jag testade keto-carnivore några dagar så tyckte jag att det var tråkigt, men det var ju bara en dum inställning. Det är väl inte tråkigt att läka sin kropp genom att experimentera lite extra. Det är ju faktiskt bara roligt. Bara dumheter från det undermedvetna sinnet som förstör stoppa och styra ju.

Lämna ett svar