Fantasitorka

 

Ketolivet rullar på, men jag måste erkänna att jag har fått lite fantasitorka så här i värmen. Mina Ketokurser håller jag på med för fullt och det är verkligen jätteroligt. En idé (trots fantasitorkan) som jag jobbar på är att jag ska börja med nybörjarkurser i LCHF. Keto är ju ganska avancerat, så de flesta som kommer i kontakt med lågkolhydratkost börjar med LCHF. Jag tror att det finns många som skulle behöva lite extra hjälp och pepp när de börjar med LCHF, framförallt för att klara omställningen och för att undvika alla vanliga nybörjarfel.

Annars är det ganska lugnt både här på bloggen, på Facebook och på Instagram.

Därför undrar jag nu: Vad vill du läsa om?

Vad vill du läsa om på min blogg?

Vad vill du läsa om på Facebook?

Vad vill du se på Instagram?

Är det några specifika ämnen som just du är intresserad av?

Och angående utveckling av fler slags kurser: Vad skulle du vara intresserad av att gå för slags kurs? Vad skulle den ha för tema?

Önska på så mycket det bara går! Tack på förhand!

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Ida Andersson

  Jag letar efter en kokbok/ recept på svenska hittar bara på engelska är ny i detta ämne … Hur ska man börja med detta ??? Har noll koll har bara hört talas om detta lite smått … mvh Ida Andersson

  1. Keto by Annelie

   Ja, det är tyvärr svårt att hitta bra information på svenska, eller bra information överhuvudtaget faktiskt, som är helt 100%-ig och fungerande när det gäller ketogen kost och ketoadaption. Men min Ketokurs online är en väldigt bra start, läs mer här: KETOKURS

 2. Susanne

  Efter sommaren vill jag ha en Ketoskurs. Jag har ätit LCHF nu i tolv veckor och har nått min målvikt sånär som ett halvt kilo. I ärlighetens namn är jag bra på att utesluta kolhydrater men mindre bra på fettet…. Ett vanligt fel gissar jag. Syndar med morötter och frukt.

  1. Keto by Annelie

   Ja, det är väldigt vanligt att man äter för lite fett och det är också det (och mycket annat också för den delen) som gör att man aldrig blir ketoadapterad och driver sin kropp fullt ut på fett. Vilket gör att sug och sötsug och risk för avsteg hänger kvar. Jag har Ketokurser i princip varje månad, så kanske i augusti eller september skulle passa dig bra.

Lämna ett svar