Facebook och annat

Om du inte redan följer min sida på Facebook som heter: Keto by Annelie – tips och råd inom ketogen kost / LCHF, så rekommenderar jag att du börjar göra det. Det är nog där jag skriver mest och oftast! Där hittar du små tips och trix, bra erbjudanden och bra produkter som jag rekommenderar, samt diskussioner och frågestunder som du kan delta i. Välkommen! Idag kan du till exempel läsa om ett riktigt bra erbjudande som går ut i dag!!!

Men livet är ju inte bara Facbook! I fredags fyllde till exempel vår yngsta son 11 år och igår hade vi kalas med tacos. Ja, det går ju alldeles utmärkt att äta tacos på keto också: tacoköttfärs, smörstekt vitkål, smör, ruccola och spenat! Smaskens! För barnen råder dock ”undantagstillstånd” på födelsedagar eftersom de ändå inte är helt LCHF / Keto och eftersom jag inte tror på tvång, utan att vår kunskap ska leda till ett bra livsstilsval efter att de blivit vuxna och flyttat hemifrån. Dock köper vi aldrig någonsin hem något med socker eller vete annars. Men nu på kalaset blev det lite sånt…och mammas ”keto-hjärta” fick gråta lite i tysthet… Dock blev det ju faktiskt varken några kakor, bullar, tårta eller godis!

Idag blev det en lite ”halvledig dag” med bland annat en härlig promenad med min man. Har också löst några ekvationer i matte ala årskurs åtta! Tänk vad man kommer ihåg efter så många år trots allt… Och så har jag studerat en del. Men inte matte utan personlig utveckling och målskapande!

Tiden rullar! Imorgon är det första april, så då gäller det väl att se upp lite. Men annars blir det till att lägga på ett kol för att bli klar med allt till KETO by Annnelie ACADEMY! Håll utkik, mer info kommer!

Lämna ett svar