En glad och stolt Ketocoach!

 

Jag älskar att hjälpa människor till bättre hälsa! Det är så underbart att få dela med mig av min kunskap och att se alla de hälsoförbättringar som skapas. Just nu kör jag min tredje kursomgång i ketoadaption och ketogen kost och livsstil. Fler omgångar kommer under året. Jag ska även försöka hinna med att översätta kursen till engelska.

Vad jag har insett är att olika människor behöver olika slags hjälp. Därför kommer jag så småningom att erbjuda coachning på alla möjliga sätt och kurser med olika inriktningar. Mer information kommer. Tillsvidare är det bara att kontakta mig för att diskutera ett bra upplägg för just DIG!

Idag har jag pratat med SVT, hör och häpna! Jag blev kontaktad häromdagen för att de söker en LCHF-inspiratör till ett program. Först blev jag lite förvånad… Lilla jag?! Vet inte varför jag har en förmåga att förminska mig själv så där… Självklart kan jag vara en superbra LCHF-inspiratör, det är ju sånt jag älskar och håller på med varje dag. Jag kan ju det här, så ”why not” i TV liksom! Ja, ja, jag antar att det är många tillfrågade, men sjukt kul vore det ju att få delta och visa den bästa sidan av LCHF! Just nu är jag bara stolt över att ha blivit tillfrågad! Det visar ju att mitt arbete med den ketogena kosten och livsstilen är lyckat och når ut.

Ha en underbar kväll!

Lämna ett svar