Att åldras baklänges

”Med åldern kommer krämporna.” ”Ja, man blir ju inte yngre precis, så…” ”Åldern tar ut sin rätt.”

Det där hör man ju lite titt som tätt. Men behöver det vara så egentligen? Måste kvinnor få svårt att gå ner i vikt efter 40-50 och måste män få ölmage? Måste värken och orörligheten komma? Måste man ”drabbas” av det ena efter det andra? Måste man få högt blodtryck, diabetes, demenssjukdomar och vad det nu kan vara för ”åldersrelaterat” som kommer smygande?

Nej! Det måste inte vara så här! Och det ÄR INTE bara gener som styr. Visst, de kan öka risken eller känsligheten. MEN! Du styr! Du skapar din hälsa och kropp och du avgör med din kost och livsstil vilka av dina gener som ska aktiveras eller inte och får komma till uttryck eller inte.

Det är så många som nästan förväntar sig att bli dåliga när de blir äldre. Som om det är helt naturligt att det ska bli så. Uppfattningen är liksom att det bara är så. När jag jobbade på hemtjänsten kunde jag till exempel höra någon som ibland uttryckte att: ”När jag blir gammal och hamnar på hemmet så…” ”När jag sitter där med hemtjänst så…” För det första så tänker jag aldrig bli gammal, utan bara äldre. Gammal betyder ju förbrukad och att bäst-före-datumet gått ut för länge sedan… Inte speciellt positivt! Dessutom förväntar jag mig att jag kommer att vara en aktiv, pigg och frisk äldre dam. Så det så! För det går att fixa med kost och livsstil!

Så sluta upp med att aktivera dina dåliga gener och aktivera istället dina bra gener och tänk på din framtid! Jag rekommenderar självklart en ren och antiinflammatorisk ketogen kost och livvstil som leder till att du ketoadapterar fullt ut och drivs fullt ut på det läkande och föryngrande superbränslet ketoner!

Jag är 46 år och känner mig toppen! Det tackar jag Keto för. Och så här skrevs det i ett par kommentarer i min kursgrupp häromdagen:

”Härligt att du ger Keto en chans! Har också varit sockerberoende, haft stora sömnproblem och hade tidigare en diffus värk i hela kroppen. Har nu ätit Keto i över ett år. INGET sockersug, sover hela nätter och värken har försvunnit! Är 57 år men känner mig betydligt yngre och friskare i kroppen än då jag fyllde 50!”

”Det är så härligt att åldern inte är orsak till hur vi mår. Är också 57 år och mår bara bättre och bättre hela tiden!”

Det här är varken några ovanliga eller oväntade resultat av Keto. Yngre och friskare! Vem vill inte bli det liksom!?!

 

Lämna ett svar